Nadogradnja kuće kojom je skučena kuća pretvorena u prozračan dom iz snova

Nadogradnja kuće odlično je rješenje za povećanje životnog prostora, a ovaj impresivan projekt otkrit će nam i pregršt ideja kako nadogradnju i adaptaciju iskoristiti za stvaranje suvremenog doma iz snova.

Read more


Staklene stijene u kupaonici, dizajn SVOYA

Staklene stijene u interijeru suvremenog doma - ideje i inspiracija

Staklene stijene, stakleni zidovi, staklene pregrade, kako god ih nazivali, arhitektonski su element koji nije novost, ali se unatoč svojoj višenamjenskoj funkciji još uvijek premalo koriste u stambenim interijerima. Štoviše, često su percipirani kao nešto luksuzno i skupo čemu je mjesto isključivo u ekstravagantnim modernim vilama i skupocjenim hotelima, a nikako u prosječnim obiteljskim domovima.

Read more


Mali moderan stan u kojem dizajn interijera savršeno spaja funkcionalno i luksuzno

Mali prostor ne mora biti prepreka za uživanje u kvalitetnom, udobnom i elegantnom domu. Ovaj predivan moderan stan sa galerijom vjerodostojno prezentira kako spojiti funkcionalno sa dozom luksuza.

Read more


Najbolje dizajnirane moderne bijele kuhinje - ideje i inspiracija

Bijele kuhinje. Neki ih vole, neki ih ne vole (“mrze” je možda malo pregruba riječ), ali jedno je sigurno; bijele kuhinje svakako imaju određene prednosti i kvalitete.

Read more


Moderan dom u kojem “lebdeće” stepenice imaju posebno važnu ulogu

DETALJI PROJEKTA

Arhitekt: Shachar-Rozenfeld

Lokacija: Rishon LeZion, Izrael

Godina: 2016

Fotograf: Shai Epstein

Kako maksimalno iskoristiti zemljište i voditi se pravilom “manje je više” u stvaranju modernog doma? Kuća CH prezentira upravo to kao i “lebdeće” moderne stepenice dizajnirane kao ključni element doma.

Read more